Nyaklánc

Kategória alcíme
Rendelés leadás

A BB’s mom ékszerkollekció ékszerei esetében két feltétel biztosan teljesül: 

  • kiváló minőségű anyagok felhasználásával
  • egyedi tervek alapján, személyre szabottan készülnek.

Az ékszerek többsége 925-ös tisztaságú, ródiumozott ezüstből vagy 14 karátos aranyból készül. A webáruházban található mintaékszerek ötletadóként szolgálnak, a vásárló saját igényei szerint alakíthatók.

Amennyiben egyedi elképzelésed van, szeretnél módosítani a dizájnon, vagy saját ötleted alapján szeretnél ékszert készíttetni, megkeresésedet örömmel fogadom! Tervezzük meg együtt álmaid ékszerét és őrizd meg emlékeidet nemesfémekbe öntött csodákban! Pontos árakról kérlek, érdeklődj személyes üzenetben!

A feltüntetett árak a képen szereplő, kész ékszerekre vonatkoznak. Bármilyen változtatás esetén az árak az itt feltüntetettektől eltérhetnek

Rendelés menete

Az oldalon szereplő ékszerek egy (kis) része készleten van (ha nincs, de szeretnéd, megpróbálom beszerezni/megcsinálni).

A fő profilom az egyéni elképzelések alapján készülő ékszerek ill. a személyre szabható ékszerek. Ezért a legtöbb ékszer megrendelésre készül, amire átlagosan 1-3 hetet kell számolni. Pontosabbat a rendelés leadása után tudok mondani.

Minden rendelésnél fontosnak tartom a kommunikációt, hogy biztosan olyan ékszer készülhessen, amilyet a megrendelő elképzelt.
Ha bármilyen kérdés felmerülne, írj facebook üzenetet vagy e-mailt!