A BB’s mom ékszerkollekció ékszerei kiváló minőségű anyagok felhasználásával, egyedi tervek alapján, személyre szabottan készülnek.

EZÜST LAPMEDÁL (10MM) + LÁNC
EZÜST LAPMEDÁL (10MM) + LÁNC
16 500 Ft

EZÜST LAPMEDÁL (10MM) + LÁNC

EZÜST LAPMEDÁL (10MM) + LÁNC

A JOY kuponos akcióban szereplő ékszereket a termékek képei között szereplő betűtípusokkal tudod megrendelni. Ezeknél az ékszereknél korlátozottabbak a változtatási lehetőségek -mint általában a BB’s mom ékszereknél- a gyártási idő rövidsége miatt.
A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha a megjegyzés rovatba beírod a JOY kuponkódot.
A rendelés leadása után hamarosan megkapod a számlát. A karácsony előtti kézhezvételt akkor tudom garantálni, ha az utalásod beérkezik 2023. dec.11-ig.
Mivel az ékszerek egyedileg, kézzel készülnek, korlátozott mennyiségben tudom őket elkészíteni úgy, hogy célba érjenek karácsonyig.
Amennyiben ezt a mennyiséget túl lépik a rendelés számok, jelezni fogom itt az oldalon is és a továbbiakban ezeket az ékszereket ajándékutalvány formájában tudjátok kedvezményesen megrendelni, melyet a 2024. december 1-ig tudtok felhasználni.
Amennyiben olyan változtatást szeretnél, amire itt nincs mód, keress bizalommal üzenetben vagy e-mailen (bbsmom.ekszer@gmail.com) és megbeszéljük!

16 500 Ft
Részletek

10mm-es 925-ös, sterling ezüst lapmedál nyaklánccal.

(A gravírozandó szöveget a megjegyzés rovatba írd!)


Az elkészítési idő kb. 15 munkanap. Ha pontosabb határidőt szeretnél tudni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! (bbsmom.ekszer@gmail.com)
Kiegészítő termékek