A BB’s mom ékszerkollekció ékszerei kiváló minőségű anyagok felhasználásával, egyedi tervek alapján, személyre szabottan készülnek.

Bemutatkozás

"Vannak ékszerek, melyeket kiegészítőként viselünk alkalmi ruháink díszeként különleges eseményeken.
Vannak ékszerek, melyeket értékük miatt nagy becsben tartunk, és sosem vesszük elő őket.
És vannak ékszerek, melyekhez különleges emlékek fűződnek, olyan eseményeket idéznek fel, melyek szinte beleégtek emlékezetünkbe, és kivételes jelentést hordoznak számunka. Ékszerek, melyeket mindennap szeretnénk magunkon tudni, akár csak egy tetoválást, ami örökké elkísér életünk minden pillanatában. Csendben emlékeztetnek örömeinkre, fájdalmainkra, azokra, akik a legfontosabbak számunkra – ezek a BB’s mom ékszerek."

Bemutatkozás

Több, mint 15 éve döntöttem úgy, hogy ékszerekkel szeretnék foglalkozni. Sokat köszönhetek egykori mesteremnek, Boross Andrásnak. Mindamellett, hogy megtanította a szakma szépségét, bepillantást engedett műhelyének működésébe is. Szinte az első pillanattól kezdve segíthettem a javításokban, készítésekben, beszerzési-, fémjelzési folyamatokban. Így a szakmai tudás megszerzése mellett teljes képet kaphattam az ékszerszakma működéséről.

A sikeres aranyműves vizsga után egy ékszerboltban kezdtem el dolgozni. Később ugyanennek a cégnek a nagykereskedelmi részén is éveket töltöttem el. Az értékesítés mellett, a háttérmunkákban is hasznos tapasztalatokat szereztem.

Dolgoztam még nemesfémfelvásárlói cégnél, hagyományos és dizájner ékszerboltokban is.


A főállásaim mellett mindig fontos szerepet játszott az ékszerkészítés, akkor még csak mint hobbi.
A második fiam megszületése után kezdett erősödni bennem az a vágy, hogy vállalkozóként csináljam azt, ami számomra a legkedvesebb „munka”.
Így 2019 nyarán elindult a BB’s mom családi ékszer.
Legtöbbször ezüsttel és arannyal dolgozom, de szívesen kísérletezek új anyagokkal (pl. bőr, fa,…).
Célom, hogy különleges ékszereket készítsek – a vevőim bevonásával-, hogy igazán személyeset alkothassunk!



 


 

Miért viselj BB’s mom ékszert?

  • A BB’s mom ékszerek saját és hozott ötletek alapján készülnek, ezért olyan ékszer viselhetsz, ami nem jön veled szemben az utcán.
  • Extratartós, minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, így nem kell attól tartanod, hogy néhány használat után behorpadnak, vagy eldeformálódnak, mint a piacon elérhető ultrakönnyű tömeggyártású társaik.
  • Kivételes gondossággal és odafigyeléssel tervezek és készítek minden egyes darabot, hogy a mindennapokban hordható, valóban funkcionáló ékszereket viselhess.
  • Az ékszereket Neked és szeretteidnek készítem, nem pedig az ékszeres dobozaidnak, viseld őket bátran!
  • Minden ékszertípust minőségi és hordhatósági tesztnek vetek alá, ezzel kiszűrve az esetleges gyenge pontokat, így neked nem kell aggódnod amiatt, hogy az ékszerek szúrnak, beakadnak, deformálódnak vagy esetleg elszakadnak normál használat mellett.
  • Rendhagyó, modern, letisztult és olykor extravagáns ékszerek születnek a műhelyemben, hogy mindenki megtalálja a saját vagy a jövőbeli viselő ízlésének megfelelőt.
  • Vásárlóim igényei a legfontosabbak számomra, törekszem arra, hogy az elképzeléseknek megfelelő ékszereket készítsek, melyek tökéletesen szimbolizálják az érzéseiket.
  • Minden egyedi elképzelést örömmel fogadok, legyen szó hozott képről, saját rajzról vagy egyszerű vázlatról.
  • Vásárlóim gyakran beavatnak családjuk vidám vagy éppen szomorú történeteibe, kulcsfontosságú emlékeikbe, életük legmeghatározóbb eseményeibe. A történetekből ihletet merítve még személyesebbé és beszédesebbé válnak az általam készített ékszerek.
  • Számomra az ékszer nem csupán divatos kiegészítő, hanem emlékeink őrzője, szeretetünk kifejezése a számunkra fontos személyek felé. Értékét leginkább mondanivalója határozza meg a viselője számára.